Sähkökuningas

Sähkökuningas kilpailuttaa sähkösopimukset 

Sähkökuningas on kotimainen palvelu, joka auttaa kuluttajia löytämään parhaan sähkösopimuksen. Teemme yhteistyötä muiden sähkön tarjoajien ja kilpailuttajien kanssa, emmekä itse ole sidonnaisia yhteenkään sähköyhtiöön. 

Sähkökuninkaan tehtävänä on tuottaa tietoa ja auttaa kuluttajia löytämään parhaat sähkösopimukset. Kilpailuttaminen on maksutonta ja hakeminen ei sido mihinkään. 

Jos haluat löytää ja vertailla sähkösopimuksia, tulit oikeaan paikkaan. Sähkökuninkaan avulla voit nopeasti selvittää, onko nykyinen sähkösopimus sinulle sopivin, vai kannattaisiko sopimus vaihtaa edullisempaan tarjolla olevaan. Vertaile sähkösopimukset jo tänään Sähkökuninkaan avulla!

sähkövertailu

Sähkökuningas.fi on Nordsek Ou:n ylläpitämä hintavertailusivusto 

Sähkökuningas.fi on Nordsek Ou:n ylläpitämä hintavertailusivusto. Autamme sivustollamme kuluttajia valitsemaan parhaan vaihtoehdon sähkösopimukseen kilpailuttamalla sähköyhtiöt ja toisaalta auttamaan vertailemaan eri sähkösopimuksia ja tarjouksia keskenään. Lisäksi haluamme tuottaa ajankohtaista markkinatietoa ja analyysejä sähkösopimuksista ja toimialaan liittyvistä tapahtumista. 

Sähkökuningas.fi on erikoistunut sähkövertailuun. Tehtävämme on auttaa kuluttajia löytämään paras sähkösopimus – nopeasti! Tämä saadaan aikaan, kun kuluttaja voi nopeasti yhdellä hakemuksella vertailla eri sähköyhtiöiden tarjouksia. 

Yhteistyökumppaneina meillä on suoraan sähköyhtiöitä ja myös sähkövertailusivustoja. Palvelumme on kuluttajille täysin maksutonta. Saamme oman palkkiomme joko suoraan sähköyhtiöltä tai toisista vertailupalveluista aina, kun kuluttaja valitsee avullamme uuden sähköyhtiön. Kaikki vertailupalvelut, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat myös maksuttomia kuluttajille. 

Jos teillä on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: 

asiakaspalvelu@sahkokuningas.fi 

Sivuston kaupallista yhteistyötä ja markkinointia hoitaa Nordsek Ou, yrityksen y-tunnus: 16825671. 

Haluatko säästää rahaa kilpailuttamalla sähköyhtiöt?

Sähkökuningas auttaa vertailemaan sähkösopimukset.

Blogi

Viimeisemmät artikkelit

Kausisähkö - mitä se tarkoittaa

Kausisähkö – mitä se tarkoittaa?

Kausisähkö tarkoittaa, että sähkön hinnalle annetaan kiinteä hinta talviajaksi ja kesäajaksi. Tällöin talvikauden hinta on korkeampi kuin kesäkautena, jolloin sähkön ...
sähkön marginaali

Sähkön marginaali ja myyntimarginaali 

Mitä tarkoittaa sähkön myyntimarginaali? Entä sähkön marginaali? Sähkön myyntimarginaali ja marginaali tarkoittavat samaa asiaa, eli sähköyhtiön perimää välityspalkkiota pörssisähkön spot-hinnan ...

Aikasähkö – mikä se on? 

Aikasähkö tarkoittaa, että sähkön hinta vaihtelee vuorokauden ajan mukaan. Tällöin yöajan ja päiväajan sähkö ovat erihintaisia.  Yösähkö on edullisempaa kuin ...