Sähkökuningas

Sähkökuningas kilpailuttaa sähkösopimukset 

Sähkökuningas on kotimainen palvelu, joka auttaa kuluttajia löytämään parhaan sähkösopimuksen. Teemme yhteistyötä muiden sähkön tarjoajien ja kilpailuttajien kanssa, emmekä itse ole sidonnaisia yhteenkään sähköyhtiöön. 

Sähkökuninkaan tehtävänä on tuottaa tietoa ja auttaa kuluttajia löytämään parhaat sähkösopimukset. Kilpailuttaminen on maksutonta ja hakeminen ei sido mihinkään. 

Jos haluat löytää ja vertailla sähkösopimuksia, tulit oikeaan paikkaan. Sähkökuninkaan avulla voit nopeasti selvittää, onko nykyinen sähkösopimus sinulle sopivin, vai kannattaisiko sopimus vaihtaa edullisempaan tarjolla olevaan. Vertaile sähkösopimukset jo tänään Sähkökuninkaan avulla!

sähkövertailu

Sähkökuningas.fi on Nordsek Ou:n ylläpitämä hintavertailusivusto 

Sähkökuningas.fi on Nordsek Ou:n ylläpitämä hintavertailusivusto. Autamme sivustollamme kuluttajia valitsemaan parhaan vaihtoehdon sähkösopimukseen kilpailuttamalla sähköyhtiöt ja toisaalta auttamaan vertailemaan eri sähkösopimuksia ja tarjouksia keskenään. Lisäksi haluamme tuottaa ajankohtaista markkinatietoa ja analyysejä sähkösopimuksista ja toimialaan liittyvistä tapahtumista. 

Sähkökuningas.fi on erikoistunut sähkövertailuun. Tehtävämme on auttaa kuluttajia löytämään paras sähkösopimus – nopeasti! Tämä saadaan aikaan, kun kuluttaja voi nopeasti yhdellä hakemuksella vertailla eri sähköyhtiöiden tarjouksia. 

Yhteistyökumppaneina meillä on suoraan sähköyhtiöitä ja myös sähkövertailusivustoja. Palvelumme on kuluttajille täysin maksutonta. Saamme oman palkkiomme joko suoraan sähköyhtiöltä tai toisista vertailupalveluista aina, kun kuluttaja valitsee avullamme uuden sähköyhtiön. Kaikki vertailupalvelut, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat myös maksuttomia kuluttajille. 

Jos teillä on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: 

asiakaspalvelu@sahkokuningas.fi 

Sivuston kaupallista yhteistyötä ja markkinointia hoitaa Nordsek Ou, yrityksen y-tunnus: 16825671. 

Haluatko säästää rahaa kilpailuttamalla sähköyhtiöt?

Sähkökuningas auttaa vertailemaan sähkösopimukset.

Blogi

Viimeisemmät artikkelit

Hehku Energia kokemuksia 2024

Minkälaisia kokemuksia Hehku Energian asiakkailla ovat? Tässä meidän analyysimme:  Asiakkaiden kokemuksia Hehkusta – Google ja nettiarvostelut  Mitä mieltä Google kansa ...

Sähkön hinta ennuste 2023 ja pörssisähkön keskihinta 

Pörssisähkön keskihinta vuonna 2023 oli 7,00 snt/kWh. Ennuste sähkön keskihinnalle vuonna 2023 oli lähellä toteutunutta sähkön keskihintaa, kun katsotaan futuurien ...
Kausisähkö - mitä se tarkoittaa

Kausisähkö – mitä se tarkoittaa?

Kausisähkö tarkoittaa, että sähkön hinnalle annetaan kiinteä hinta talviajaksi ja kesäajaksi. Tällöin talvikauden hinta on korkeampi kuin kesäkautena, jolloin sähkön ...