Väre kokemuksia (2024) 

Väre on kotimainen, yksi Suomen suurimmista, sähkönmyyjistä. Mutta minkälaisia kokemuksia Väreen asiakkailla on yrityksestä? Me selvitimme:

 • Google arvosana 3,4 tähteä on erittäin hyvä sähköyhtiölle 
 • Arvosteluja 106, mikä on melko vähän suurella sähkönmyyjälle 
 • Väreestä hyviä kokemuksia erityisesti hyvästä asiakaspalvelusta
 • Väre saa kritiikkiä myyjistä, jotka luukuttavat sähkösopimuksia 
 • Arviomme mukaan Väreen asiakaskokemukset netissä ovat toimialan keskiarvoa selvästi paremmat 

Väre Google arvostelut ja kokemuksia 

Väre on saanut hyvän arvosanan asiakkailta ottaen huomioon toimialan keskiarvon. Tyypillisesti sähköyhtiöt saavat arvosanan Googlessa 1 – 2 tähden välillä, mutta Väreellä se on jopa 3,4 tähteä! 

 • 3,4 tähteä on erinomainen arvosana Googlessa sähköyhtiöllle
 • Arvosteluita on 106 kappaletta 

Väreestä löytyy Googlessa arvosteluita riittävästi, jotta voimme vetää johtopäätöksiä yleisimmistä ongelmista ja toisaalta Väreen onnistumisista. 

Väre saa erityisesti kiitosta hyvästä asiakaspalvelusta ja helposta verkkosivuista. Lisäksi se saa kiitosta kilpailukykyisistä hinnoista. 

Myös kritiikkiä löytyy. Osa Väreen asiakkaista kokee, että yhtiön tarjoamat tuotteet eivät ole kilpailukykyisiä ja myyjät huijaavat ehdoissa. 

Väre Facebook arvostelut ja Suomi24 keskustelut 

Väreellä on Facebookissa 6400 seuraajaa ja 6100 ihmistä tykkää Väreestä. Facebookissa Väre on saanut arvosanan 1,2 tähteä 59 arvostelulla. 

Lisäksi yhtiöstä, kuten monesta muusta sähköyhtiöstä, löytyy esimerkiksi Suomi24 keskusteluketjussa negatiivisia kokemuksia myyjistä ja yhtiön hinnoista. Arviomme mukaan Suomessa ei löydy yhtään suurta sähkönmyyjää, josta ei löytyisi netissä negatiivisia viestiketjuja!

Arviomme mukaan Väreen kokoinen, yksi Suomen suurimmista sähkönmyyjistä, voisi helposti kerätä enemmän arvosteluita netissä pyytämällä aktiivisesti asiakkailta arvosteluita. 

Tästä Väre saa kiitosta – hyviä kokemuksia (+)

Tästä Väre saa erityisesti kiitosta (+): 

 • Kiinteä hinta hyvä
 • Pörssisähkön marginaali hyvin kilpailukykyinen
 • Appi toimii hyvin
 • Sopimuksen teko verkossa nopeaa 
 • Asiakaspalvelun tavoittaa nopeasti myös chatissa 

Väreen asiakaspalveluun ollaan tyytyväisiä. Arviomme mukaan yksi Väreen selkeästi erottautuvista tekijöistä on se, että Väreellä on hyvin toimivat useampi asiakaspalvelu kanava, josta saadaan nopeasti apua kaikkiin yleisimpiin ongelmiin. 

Vertailumme mukaan Väreen hinnat ovat myös kilpailukykyisiä, josta myös moni asiakas antaa kiitosta. Moni on kiitellyt Väreen tarjoavan hyvin kilpailukykyisiä hintoja erilaisiin sähkösopimuksiin. 

Tästä Väre saa kritiikkiä – huonoja kokemuksia (-)

Tästä Väre on saanut kritiikkiä (-): 

 • Agressiivinen myynti
 • Myyjän hinnat eivät vastanneet sopimuksen ehtoja 
 • Laskutus ei toiminut hyvin – väärä lasku 
 • Hintojen muutokset 

Mikään sähköyhtiö ei saa puhtaita papereita, varsinkaan netissä! Väreen myyntiin ei ole kaikki olleet tyytyväisiä. Kuten aina, myyjän lupaukset ja asiakkaan ymmärrys ehdoista eivät ole aina täsmänneet. 

Lisäksi Väre saa kritiikkiä osalta kansasta hinnasta ja laskutuksesta. Arviomme mukaan iso sähköyhtiö ei valitettavasti voi välttyä negatiivisilta kokemuksilta ja esimerkiksi laskutuksessa tapahtuu aina välillä kaikilla jotain pieniä virheitä. 

Sähkökuninkaan kokemuksia Väreestä

Olemme itse olleet Väreen asiakkaina ja arviomme mukaan Väreen toiminta on ollut hyvin positiivista. Miksi? Koska kaikki toimii, kuten pitää. Väreellä laskutus on toiminut, sähkösopimuksen ehdot ovat selkeät ja ne on helppo tehdä netissä. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti myös chatissa, ja palvelu on ystävällistä. 


Lisäksi Väreellä on ollut sähkön hinnat aina hyvin kilpailukykyisiä. Kun haluat hyvän kotimaisen sähköyhtiön, jolla on hyvät hinnat – me Sähkökuninkaalla suosittelemme Värettä! 

Lue tarkempi arviomme Väreestä: Väre-sähköyhtiö vertailussa

Yhteenveto – asiakkaiden kokemuksia Väreestä 

 • Toimialan keskiarvoa selvästi paremmat arvosanat netissä 
 • Kiitosta hyvästä asiakaspalvelusta ja hyvistä ehdoista
 • Kritiikkiä myyjistä ja lupauksista, jota ei pidetty 
 • Sähkökuninkaan omat kokemukset vahvasti positiivisia 

Väre sähkösopimukset tästä 

Haluatko säästää rahaa kilpailuttamalla sähköyhtiöt?

Sähkökuningas auttaa vertailemaan sähkösopimukset.

Blogi

Viimeisemmät artikkelit

Hehku Energia kokemuksia 2024

Minkälaisia kokemuksia Hehku Energian asiakkailla ovat? Tässä meidän analyysimme:  Asiakkaiden kokemuksia Hehkusta – Google ja nettiarvostelut  Mitä mieltä Google kansa ...

Sähkön hinta ennuste 2023 ja pörssisähkön keskihinta 

Pörssisähkön keskihinta vuonna 2023 oli 7,00 snt/kWh. Ennuste sähkön keskihinnalle vuonna 2023 oli lähellä toteutunutta sähkön keskihintaa, kun katsotaan futuurien ...
Kausisähkö - mitä se tarkoittaa

Kausisähkö – mitä se tarkoittaa?

Kausisähkö tarkoittaa, että sähkön hinnalle annetaan kiinteä hinta talviajaksi ja kesäajaksi. Tällöin talvikauden hinta on korkeampi kuin kesäkautena, jolloin sähkön ...