Netistä nopea sähkösopimus vuodelle 2024 

Vuosi 2023 lähestyy loppuaan. Vuodenvaihde ja talvi Suomessa on otollista aikaa tarkistaa oma sähkösopimus, sillä sähkön hinta on talvella kalliimpaa kuin kesällä. Kun löydät talvella edullisemman sähkösopimuksen netistä, voit alkaa heti säästämään sähkökuluissa! 

 • Kilpailuta sähkösopimus vaikka heti vuodelle 2024 Sähkökuninkaan avulla 
 • Sähkösopimukset netistä muutamalla klikkauksella
 • Vertaile eri tarjouksia ennen sähköyhtiön valintaa 

Voit säästää rahaa merkittävästi löytämällä parhaan tarjouksen sähköä varten. Nyt kannattaa tarkistaa saataville olevat sähkösopimukset, sillä sähkön hinta on heilunut paljon ja eri yhtiöillä voi olla hyviä tarjouksia uusille asiakkaille. 

Kaikki kannattaa vertailla – sähkösopimukset, lennot, lainat ja hotellit… 

Sähkösopimuksen vertailu kannattaa, sillä asiakas voi säästää paljon rahaa löytämällä edullisen sähkösopimuksen. Sitä enemmän kotitaloutesi käyttää sähköä, sitä tärkeämpää on kilpailuttaa 

Muistithan kilpailuttaa vuonna 2023 myös muut kuin sähkösopimukset? Tässä listaus asioista, jotka voi helposti kilpailuttaa netissä vuonna 2023 ja 2024: 

 • Lainat netistä 
 • Matkapaketit 
 • Lennot ja hotellit 
 • Vakuutukset 
 • Matkapuhelinliittymät ja netin 
 • Asuntolaina

Kilpailuttamalla ja vertailemalla säästät kuluissa! Moni suomalainen muistaa ehkä kilpailuttaa yhden tuote kategorian, kuten lennot ennen matkalle lähtöä. Mutta on hyvä muistaa, että rahaa voi säästää netissä helposti melkein missä tahansa tuote kategoriassa nopean kilpailutuksen avulla! 

Neljä vinkkiä sähkösopimuksen tekoon netissä 

Haluatko löytää edullisemman sähkösopimuksen vuodelle 2024? Näin helppoa on löytää Sähkökuninkaan avulla uusi parempi sähkösopimus: 

 1. Tarkista nykyinen sähkösopimus
 2. Päätä, haluatko pörssisähköä vai kiinteä hintaisen sopimuksen 
 3. Kilpailuta ja vertaa sähköyhtiöitä
 4. Valitse edullisin tai sopivin sähkösopimus netissä 

Voit saada paremman tarjouksen määräaikaiselle sähkösopimukselle, joten suosittelemme vertailemaan joustavasti erilaisia tarjouksia ennen valintaa. 

Säästövinkit vuodelle 2024 

Sähkökuningas pyrkii auttamaan kuluttajia löytämään mahdollisimman edullisia sähkösopimuksia ja muita tarjouksia netistä! Vaikka rahaa voi laittaa säästöön monella tapaa, keräsimme tähän alle oman säästö listan mahdollisista säästökohteista, jolla voit säästää rahaa vuonna 2024.

 1. Kilpailuta sähkösopimukset, matkat, lainat ja puhelinliittymät netissä 
 2. Ota käyttöön halvimmat tarjoukset – älä jätä halvinta sopimusta vain to-do listalle 
 3. Tee budjetti ja arvioi omaa rahankäyttöä 
 4. Onko sinulla kohteita, johon rahaa ei tarvitse käyttää 2024? Katso budjetista tarpeettomat kuluerät ja karsi ne pois
 5. Käytä vähemmän. Kaikkea ei tarvitse poistaa kokonaan pois, mutta voit vähentää esimerkiksi ravintoloissa käyntejä ja muuta minimiin. 
 6. Lopeta tarpeettomat jatkuvat tilaukset. Onko sinulla käytössä erilaisia kanavia ja tilauksia, jolle ei ole käyttöä?
 7. Yhdistä lainat ja maksa kalliit pienlainat pois.
Kirjoittajan kuva

Mika Mäkinen

Mika kirjoittaa ajankohtaisista aiheista freelancer-kirjoittajana. Mika pyrkii kirjoittamaan sähköstä, sopimuksista ja markkina ilmiöistä mahdollisimman selkeästi, jota on helppoa lukea kenen tahansa. Mika asuu Vantaalla yhdessä avovaimon kanssa. Mika harrastaa juoksemista ja kuntosalilla käyntiä. Lisäksi kiinnostuksen aiheena on penkkiurheilu, josta lempi lajeina on jalkapallo, jääkiekko ja moottoriurheilu.

Sähkösopimuksien vertailu kannattaa, sillä hinnoissa voi olla suuria eroja. Vertailemalla eri sopimuksia keskenään selvität, mistä voit saada parhaan sähkösopimuksen.

Palvelut

Sähkö Vertailu

Yhteystiedot

Mannerheimintie 45 A
00250,Helsinki 
Suomi
046 597 2612
asiakaspalvelu@sahkokuningas.fi

046 597 2612